Logo

Konceptprodukter

AIR - kompakt mobil arbetsplattform

AIR - arbeta högt, säkert och enkelt

AIR är en kompakt mobil arbetsplattform i modern design.

Air är enkel att använda, den rullar lätt på de flesta golv och kan enkelt passera genom en vanlig dörröppning. Arbetsplattformen fungerar även utmärkt i trånga utrymmen och lyfter en person med verktyg och last för att nå arbetshöjder upp till 5 meter.

AIR ›

BinGo – Utvecklad för att dölja otrevliga och miljöstörande sop- och returhantering utomhus.

BinGo – Utvecklad för att dölja otrevliga och miljöstörande sop- och returhantering utomhus.

BinGo har utvecklats för att dölja otrevliga och miljöstörande sop- och returhantering utomhus. Underjordisk lagring gömmer dessa ”förfulande” soptunnor och containers. Insamling och tömning sker med att trycka på en knapp - det kan inte bli enklare, lättare eller mer effektivt.

BinGo – Underjordisk sop- och returhantering ›

Pallbord 2002 

Pallbord 2002 – Automatisk höjdreglering

Pallbordet har en luftkudde som tryckanpassas beroende på vilken last som ska hanteras, vilket innebär att godset alltid är i rätt plockhöjd. Den integrerade svängskivan har en diameter på 1100 mm och rymmer en EUR-pall som enkelt och lätt kan roteras.

Pallbord 2002 ›

Pallet Magazine - Pallet Buddy

Pallmagasin - PALLET BUDDY

Automatisering är ett av nyckelorden för att uppnå ökad effektivitet. Pallmagasinet EdmoLift PALLET BUDDY automatiserar pallhanteringen. Vilket effektiviserar arbetet med att stapla upp och ner pallar, samtidigt som det skonar dina medarbetare från det olämpliga arbetet med tunga, manuella pallyft.

Pallmagasin - PALLET BUDDY ›Följ oss på facebookFölj oss på YouTube