Logo
2016-10-25


Produktnyheter - Rostfria bord och nytt pallhanteringssystem

EdmoLift förstärker sitt utbud med två helt nya produktgrupper - rostfria lyftbord och pallhanteringssystemet Pallet Buddy.

Produktnyheter - Rostfria bord och nytt pallhanteringssystem

– Det ger oss ett mycket bredare erbjudande och gör oss till en ännu mer komplett tillverkare och leverantör, säger Anders Wahlqvist, vd på EdmoLift.

De rostfria lyftborden passar särskilt väl i branscher som kräver hög renlighet, till exempel livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin och viss kemisk industri. De är också lämpade för korrossiva miljöer i andra branscher.

– De rostfria borden ger oss ett mycket starkare erbjudande mot just de här branscherna. Nu kan vi lösa hela deras behov av lyftbord.

Pallhanteringssystemet Pallet Buddy gör pallhanteringen mycket mer effektiv. Idén är att operatören alltid kan ta den understa pallen i en stapel, de andra lyfts upp i pallmagasinet. Operatören behöver därmed inte ta hjälp av truck eller annan personal.

– Det ger en väldigt rationell hantering och ökar effektiviteten enormt. Det finns därmed stora pengar att tjäna för den som hanterar stora pallvolymer. Dessutom minskar det risken för olyckor och skador.

Med de två produktnyheterna har EdmoLift nu en bredd i utbudet som matchar de flesta behoven inom många branscher.

– Våra kunder och återförsäljare vill ha så få leverantörer som möjligt och med de här nyheterna blir vi en ännu mer attraktiv partner för dem, säger Anders Wahlqvist.

Läs mer om våra rostfria lyftbord >

Läs mer om pallmagasinet Pallet Buddy >

Följ oss på facebookFölj oss på YouTube