Logo
2012-04-12


EdmoLift ställer ut på Logistik & Transport 2012
- 22-25 maj, Svenska Mässan Göteborg

För trettonde året i rad anordnas Logistik & Transport i Göteborg, mässan är nordens ledande konferens inom logistik och transport. Årets upplaga kommer att vara tre gånger större än mässan som anordnades förra året. Som besökare kommer du att möta alla viktiga aktörer inom branschen och kunna ta del av branschnyheter och nya koncept!

EdmoLift kommer att vara på plats med en hel del spännande produkter, bland annat kommer de visa den världspatenterade Armlyften med samma upplägg som har gjort stor succé inom den Tyska tillverkningsindustrin.

”I Tyskland har en snabbt växande trend för truckfria miljöer tagit fart, kortfattat innebär det att man istället för truckar och åkstaplare använder sig av så kallade ”taxitåg”. Ett taxitåg drar lasten efter sig på vagnar som sedan lossas vid olika dockningsstationer i produktionen. Efter lossning från tåget rullar man enkelt behållarna direkt på Armlyften för att sedan lyfta den till optimal höjd och vinkel. Det är Armlyftens extremt låga lägstanivå i kombination med den unika lyft- och tiltfunktion som har gjort den så populär inom dessa industrier.”, säger Anders Wahlqvist VD på EdmoLift AB.

EdmoLift kommer även att visa den unika postdistributionsvagnen ZipLoad, en Work Positioner specialanpassad för hantering av postbackar, ett lyftbord med dubbel vertikal sax samt den nya kompakta arbetsplattformen AIR.

  • Besök EdmoLift i monter B00:32

Läs mer om Logistik & Transport 2012 på http://www.logistik.to

Armlyft dockningsstation

EdmoLift - Logistik och transport 2012

Följ oss på facebookFölj oss på YouTube