Logo
2010-06-24


Det finns inga begränsningar – det är så EdmoLift alltid ser på användningsområdet och tillförlitligheten av våra produkter!

Vad som är så spännande är att Disneyworld i Paris har förstått budskapet och har valt ett Lyftbord från EdmoLift för att lyfta Musse och Långben under sina shower. Disneyworld Paris har ca 10 miljoner besökare varje år och vi är numera en del av skådespeleriet. Lyftbordet som är installerat i parken är ett TMD 1500 som försäkrar att Disney figurerna kan lyftas och sänkas på ett säkert sätt när de gör sina uppträdanden i sitt dagliga arbete.

Installationen innehåller avtagbara skyddsräcken med grind som försäkrar att det är säkert när bordet används. Lyftbordet är lackerat i gul RAL 1018 och är utrustat med skyddsnät samt specialgjorda draperier med tryck som rullas ut med hjälp av bordets rörelse. Självbärande bottenram, tippskydd, durkplåt i aluminium, inspektionslucka i bordsskivan och lyftöglor gör installationen komplett. Allt drivs av ett H8 hydraulaggregat med 2 hastighets-lägen, frekvensomvandlare och IP65 klassificerade elektriska komponenter.

Det känns roligt att kunna säga att EdmoLift numera är en del av Walt Disneys underbara värld!

EdmoLift levererar lyftbord till disneyland paris
Följ oss på facebookFölj oss på YouTube